Ja så här kommer jag att se ut i kväll!
Svart klänning och skärp + silver väska..
armband och örhängen som jag fick i julklapp av älsklingen
ja jag blir jätte blek i ansiktet på bilderna, men orkade inte ta nån bättre bild.
var ju länge sen jag körde med en outfit :P haha så här få ni min sista för 2008 iaf!Och här har ni sminket.
Svar grå sotning, med vitt in mot ögonen, svart kajal och sen lite guld/glitter över det.
snyggt. dock är der svårt att få det bra på bild.
Håret har jag upp i ett spänne som en liten bulle. och sen lite tuperat på sidorna!


HUR SER NI UT IKVÄLL?
GOTT NYTT ÅR!

Hoppas att ni får en fin kväll! Det ska vi ha :)  Med god mat och fina vänner nära oss som ska fira in det nya året med oss! Jag hoppas att ni kommer att skåla(pussa,krama,hejja) in de nya året! (säg va ni vill) .. Vi ska iaf pussa in de nya året med lite skumpa!

Nu sitter vi här hemma, har nyss fixat oss och sitter här med en cider och ölplus lite chips :) innan vi ska över till Jesper !

Ska nu fota min nyårs outfit så ni ska få se den snart.
kram
God morgon!
Idag är det sista dagen på året :) Va skönt att få ett nytt år! Bort med år 2008 och in med år 2009! Tycker inte ni det ska bli skönt med ett nytt år?! Nya möjligheter! Så idag blir det bara att man ska fixa allt inför kvällen, fixa så man är nyårs fin! Sen mot kvällen så ska vi gå hem till Jesper som bor här vid husen bredvid oss :) så det blir nära och skönt! Där vi ska ära middag och fira in det nya året. Det blir nog en lite mer lugn nyår, fast det blir party ändå! jag vet inte riktigt än hur det blir. men kul ska vi ha det iaf! Hur ska ni fira nyår då? Hoppas att ni får en bra start på året utan sura miner och tårar! Jag hoppas på ni kommer få en glad kväll.. Det ska iaf jag ha, de bästa nyåret någonsin, med min älskling! Så himla glad för att jag har träffat dig Sebastian, du är det bästa jag någonsin träffat! Du är mitt liv!

Hoppas ni har en fin dag!
Så hörs vi senare, kanse ni får se hur jag kommer se ut ikväll ;) (bara kanske)

kram