idag har sandra vart här ;) först åkte vi och köpte lunch, sen satte vi oss på balkongen och käka, sen höll hon mig sälskap när jag diska och sen kolla vi på lite tv :P hon åkte hem för ett tag sen, så jag tänkte börja fixa med tvätten..

jag orkar inte skriva nå blogg nu i värmen :(

ha det gött.
jag mår jätte jätte bra!

go kväll på er alla!

Nu va det ett tag sen jag skrev. eller ja har skrivigt med det har inte blivigt publicerat! jag lever och mår bra! ;) Idag var jag och älsklingen ute på brämmen med våra kompisar, riktigt härligt! och nu får man lida lite av det, svider i ansiktet :P sen åkte vi bara hem och fixa oss. sen gick vi ut och käka. de blev på cheers tillslut, så himla gått så vi är proppmätta nu! underbart gott :D jag och älsklingen firar ju ett år idag. helt sjukt, va fort tiden har gått. men de känns ändå som jag känt honom så länge.. ;) jag älskar dig min prins!


Nu ska jag sova snart. eller bara dega i soffan med älsklingen

kram
imorgon blir det brämmen igen!

hej mina kära!

Nu är jag redo för en dag på jobbet igen ;) måste ju passa på att njuta av att få jobba. jobbar nu tills fredag, sen har jag inte fått nå mer tider. jag hade ju glömt bort att jag bara blev extra (kom in sist, pga att jag va i thailand) . men men.. så nu kommer dom bara ringa in mig vid behov. suck! jag som verkligen gillade de där jobbet. hoppas dom ringer in en mycket! jag vill JOBBA! jaja.. nu ska jag dra iväg och jobba 12-19.30 idag!

ha en bra dag ni alla..

Pusspuss
sebastian, älskar dig!