Idag har jag och Vira bara tvättat och tvättat! Är fortfarande inte klar. Ska bara ner och hämta det sista när det är klart.
Annars har vi inte gjort mycket alls. Vill lixom inte visa mig ute så som min haka ser ut :P haha
Imorgon får jag komma på en lösning. typ ha plåster å skylla på nått. Haha! Men inte så snyggt att ha det över hela hakan heller. Men men. nog om det!

Vira är lite mammig. Så fort jag sätter ner henne på golvet blir hon tokig. Hon är lite snorig oxå. Så hoppas på tänder. Gumman blir ju snart 10månader och har inte fått en enda tand :P Tandlösa tjejen!

Det blir inte så roliga inlägg. Har lixom ingen ork alls. Kroppen är helt mör efter en tvätt dag. Bära upp och ner på Vira när man ska dit och en massa tvätt. Bra träning iaf! :D
Jag vill ha lila detaljer i det stora badrummet som ligger på övervåningen i vårt radus (som vi flyttar till om två månader). Det är så stort så man får plats med en bänk och skåp.
Hej!
Inatt sov Vira bra :) Hon vakna 5.30 för lite välling. Somnade om och vakna vid 8 igen och väkte mig :) Hon sitter i sin säng och pratar för fullt så jag ska vakna. Så sött! :)
Sen har vi bara lekt här hemma. Närmare halv 12 så somnade hon igen och vaknade nyss. Hon ska nu få lite lunch och sen ska vi bara leka och busa här hemma hela dagen.
Vill inte gå ut och visa mig så som jag ser ut nu. Fyfan för munsår!