Träningen gick jätte bra idag. Sara blev lite sen så jag trampa/gick i 40 min sen kom hon och efter en liten stund så började vi att gymma :) blev ben, rumpa, armar och lite mage :) toppen!

Mötte upp pappa och Marita efter jag tränat klart och dom hängde med hem på lite kaffe. Dom hade köpt en super söt overall till Vira. En som inte är så tjock. Jätte söt, en liten björn! :D Så nu ska vi bara hitta en vinter overall som man kan ha när det är riktigt kallt.

Nu blir det bara lite dator, tv mys innan vi ska sova. Snart amma Vira för natten.

kram


"Neela blev stulen igår, måndag 30/8 utan för Time i Andersberg vid 22 tiden. Allt vi har att gå på är en att en kille med keps,gick fram, gav henne en örfil och tog henne och gick, Det är vad några små  pojkar såg preics innan det upptäcktes att Neela var borta.

Så jag vädjar till er, har någon sett eller hört något? Ring något utav dessa nr: Louise Ågren: 0720032544 * Ida Ågren : 0738333184 * Zanna Holappa: 0760950993"Jag hjälper gärna till och lägger ut detta på min blogg. Då det är många som bor i Gävle som läser min blogg.

HITTADHej!

Min mamma kom hit och sependerade sin dag med mig och Vira.
Chessie (hennes hud) var även med. Vi gick snabbt ner på stan och köpte en present till bror som fyller år. Sen hem hit igen och bara njöt av dagen tillsammans.

Vira sover och jag tänlte ta och börja med lite mat snart. Det blir lite pasta med sås.
Sen vid 20 över 18 så ska jag och Sara träna. Sjukt taggad. Det är så himla roligt!

Vad har ni andra gjort idag då?