Hej på er!

Igår efter jobbet så gick jag och älsklingen ut och käkade. Det blev att vi gick till cheers. Blev så trötta efter maten så vi gick hem och lade oss i sängen och kika på tv. Somnade! Trötta.. Skönt att bara då vara ibland :) Har sovit dåligt inatt fast man va barnledig. Jag vakna samma tider då Vira brukar få välling. Vaknade tidigt innan klockan som vanligt, då Vira brukar gå upp..
Sen var det bara att gå upp, duscha och fixa sig innan vi båda åkte till varsit jobb..
Det var mycket på jobbet idag. Alla ville tydligen handla blommor idag. Men det är kul för då går tiden fort!
Snart kommer älsklingen hem och då åker vi ut och hämtar hem Vira. Saknar henne jätte mycket nu! Fast det är bra att vara ifrån varandra. Men saknar min lilla tös som jämt är så glad ;)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske går hem till bror och Carro och sen att vi går ner och kikar på kase eller inte. Vi får se. Simning imorgon för Vira och älsklingen jobbar så det blir ändå inte så jätte sent.

Kram kram. Ha en bra valborg!
Hej!

Idag är det fredag och det betyder jobb! :)
Åker ut till Viras farmor och lämnar henne innan jobbet. Sen blir hon kvar där över natten, eftersom jag och älsklingen jobbar imorgon med.. Så åker vi ut och hämtar henne imorgon!

Så ikväll får jag och älsklingen en kväll hemma för oss själva. Det var länge sedan.
haha måste bara skriva detta.
Vira sitter på golvet och leker just nu. Hon har tagit av sig sina strumpor och lagt dom på golvet. Där efter så lägger hon över en massa leksaker och gömmer dom :P Så sött!

Näe nu ska jag fixa det sista. Äta frukost och packa Viras saker.
Ha en bra dag. kram