hejsan. det var ju ett tag sen.
jag har bara jobbat nu i tre dagar osv. utbildning och jobb. så är ganska slut nu om kvällarna. långa dagar. somnar typ innan 22 varje dag nu :P haha. nu är jag hemma och fixat här hemma. Virr kommer förbi senare och ska kika :P sen annars då? joda mycket bra med mig. lever och dagarna flytar på och snart kommer första december ;) ska bli så himla kul och bra .. jag och sebastian ska ju självklart bo tillsammans på riktigt då.. love it. älskar han med andra ord! han är bäst. det bästa jag någonsin haft.

nu ska jag fortsätta här sen laga mat. puss
förlåt, men hinner inte skriva mera nu
God morgon mina soltrålar!
Hoppas ni hade en bra och mysig söndag?

Det hade jag kan jag säga. Vi köpte pizza och sen har vi bara kollat på tv. skulle ju gå och köpa chips, men jag orka inte och ångrade mig nog lite sen. så då gjorde vi oss en liten glassdrink istället :) så himla gott :D sen somnade jag i älsklingens knä, va helt slut igår kväll. men nu är jag vaken och klockan är 06.35. lite najs. haha. har redan duschat och käkat frulle. sitter här och funderar lite på vad jag ska ha på mig, men blir ett par jeans å nån tröja bara. hehe. stackars älsklingen nu när jag ska sätta igång fönen. haha. så då får jag göra det sist! han sover så sött i sin säng nu medans jag är vaken. :) men skönt å vara vaken så här tidigt må jag säga.
jag ska ju till mitt nya jobb idag och ha utbildning så jag hoppas att det går bra och att det är nått för mig, men kan jag ju inte säga redan nu :P höhö.


ha det bra. pussjag vill bara säga att jag saknar dig baby som är på jobbet och jobbar nu. jag älskar dig av hela mitt hjärta. du är det bästa i mitt liv! jag släpper aldrig taget om dig! du är bäst ;)
vi ses snart efter 16. =)