Hej Tisdag!

Idag vaknade loppan vid 6.
Tog upp henne till vår säng först men vid 6.40 så gick vi ner igen och satte på tv och mös. Vid 8.20 så hoppade jag i ett bad en stund. Så jag var klar innan älsklingen gick till jobbet vid 9. Måste passa på när man har tid och kan får bada själv. Tidigare kunde jag inte eftersom älsklingen skulle duscha och han ville inte att jag skulle ta slut på allt varmvatten :P

Nu sitter jag och Vira i soffan och spelar skejt.. Sen får vi se vad vi hittar på för skoj. Kanske kan ringa och kolla om min mamma vill komma på besök idag ;) Tråkigt när inte vi kan ta oss nån stans pga viras prickar som ej torkat. Så fort dom torkar så kan hon vara på dagis och jag kan jobba :) Saknar att gå till jobbet. Kan inte fatta att jag var hemma varje dag förr. Fy va tråkigt det är. Man blir så rastlös..

eh babbel.. nu ska vi fortsätta att spela.
HörsDu behöver:
Pasta
2 paket bacon
Crame fraiche naturell
Crame fraiche med smak av paprika och chili
Broccoli
Paprika

Gör så här:
Koka upp pasta
Stek på bacon och broccoli/paprika och ha i crame fraiche. När det har puttrats upp och blivit klart så ha i pastan och rör om. KLART!

Detta är en favorit här hemma. Går fort att göra och det är gott. Vira tog mat 3 gånger idag. Muuuums säger hon!Du behöver:
Köttfärs
Ris
kryddblandning till chili con carne (vi hade sån där färdig mix påse)
paprika

Gör så här:
Koka ris.
Stek kättfärsen och ha i vatten och kryddblandningen och låt koka upp..
Ha lite paprika (sallad) på sidan om.
Kan även ha en skriva bröd att doppa i maten och äta.
Gott och går fort att göra!