Här hemma håller vi på att laga 3 rätters middag för fullt. Vi blir 8 vuxna som kommer att äta här. Vira hon hinner väl däcka innan maten är klar!!! ;) Hon leker för fullt med Jesper i vardagsrummet nu.. Vi väntar in två stycken sen kan vi äta :D GOOOOTT!!

Hoppas att ni får en toppen bra nyår. Vårat kommer bli jätte bra. En lugn kväll med våra nära och käna vänner tillsammans!

Det gick bra att jobba idag. Var enormt mycket folk som skulle ha snitt blommor och vi var fyra stycken som stog och band blommot. Jätte roligt! Det var tempo och stress.. det gillar jag!!

Vi höres imorgon så kommer det lite bilder från ikväll.
kram från oss.
trött efter att jobbat hela dagen. Ryggen värken och jag har ont i kroppen :( Inge bra att stå och snitta blommor och göra arr en hel dag. Men det är jätte roligt att få vara inne i snitten ;) än att bara ha kassa. Jag lär mig så mycket nytt hela tiden på jobbet och det är så roligt att utvecklas =)

När jag hämtade hemma Vira från mormor så åkte vi raka vägen hem och när vi väl va framme så åkte ögonen ihop och jag lyfte henne hem och då öppnade hon dom igen. Klädde av henne och ner med henne i sängen och hon däckade på två röda! Hon hade tydligen inte sovit något på dagen idag..


Nu ska vi ringa efter nå gott att äta. Klockan är så mycket och ingen orkar laga mat! Passa på för snart är det ett nytt år.

Imorgon jobbar jag 10-15.15.
Sen hem och fixa sig och alla kommer hit.
Vi blir 4par som är här och äter middag imorgon. Mysigt!
vad gör ni imorgon då?