Idag har jag och Vira bara slappat här hemma. Sen tog vi en promenad och gick till stenebergsparken där mamma och sigge var. Det var nå lokalband som spelade så satt och kollade på det ett tag. Sen skulle dom åka och äta så då gick jag och Vira vidare (hemmåt), gick lite längre väg så köpte jag filmjölk till frukost imorgon. Sen när vi kom hem så ammade jag vira och sen gick vi igen. Då gick vi ner till Marita och hälsa på, gick vidare och köpte pizza och gick hem till Michel och Jessika och mata katterna och käka och kolla på lite film. Men blev så trött så nu gick vi hem.. Det blir en tidig kväll idag så morgondagen kommer snabbare. Fy! Hur ska man klara denna natt utan älsklingen. Tur att jag har Vira som får sova med mig inatt :) mys!

Tänkte ta och ge henne droppar nu och amma henne.. Ta och ringa älsklingen och säga god natt..

kramJag och Vira har tillbringat dagen i sängen. Har legat och myst, hon har sovit och jag har kollat på film å tv. Jag har varit upp och ätit frukost/lunch och suttit vid datorn. Fast gick och lade mig isängen igen bredvid hjärtat. Nu är vi uppe. Vet inte alls vad vi ska göra. Planerna gick inte som planerat. Funderar på om jag ska ta en promenad sen iaf. Det behövs!

En härlig mysbild på Stumpen sen husvagnen. Han och Vira låg å mös tillsammans på soffan. ;)

Vi saknar dig pappa! Ha det bra i Stockholm nu och ta hand om dig! Ses imorgon kväll.
God morgon!

Nu sitter jag här i soffan och Vira ligger bredvid mig.
Katterna sitter här och myseer dom med. Älsklingen ligger i sängen och sover. Han ska upp vid 7 och åka till Stockholm, så vi fick gå ut hit så han fick sova... Vira är piggelin, men hon sov bra tills nyss iaf. Skönt det. Hon sov ju så himla länge igår. Från 18 till 21 kanske å ammades å sen somna om igen och vakna väl vid 22.30 eller nått. Vi kollade på Snabba cash, så hon satt vaken på slutet av filmen. Vid 00.30 gick vi å lade oss. Vira ammades och somnade om i sin säng. Så lite har man iaf fått sovit.. Hon somnar nog om här på soffan igen.. Annars får jag sova sen...

Hoppas ni hade en bra fredag?!