Glass, banan, maränger och chokladsås!

Här hemma så kör vi med en mysig fredag. Vi åkte vi affären när älsklingen sluta, eller ja lite senare (han slutade tidigare idag). Så köpte vi glass, banan, chokladsås och maränger. Jag har varit så sugen på det hela dagen. Glass har vi båda varit sugna på nån dag nu. Så varför inte mysa till det idag när det är fredag? Sen efter affären så köpte vi pizza, så vi åt det och kollade på tv. Talang 2010 slutade nyss och vi har haft en mysig kväll.

Var inte alls sugen på att gå och kolla på någon kase.. Det får vi ta nästa år ;)

Hoppas att ni får en bra kväll och ta det lugnt med drickat!


Idag har jag varit tråkig! Jag har bara städat här hemma. Blev nyss klar med golven och disken. Har tagit några pauser, får sån foglossning. Och då har jag suttit kollat runt på bloggar, facebook och bella&tyrashow. Så det har tagit sin lilla stund å städat. Men hade jag bråttom eller?

Nu sitter jag och äter nudlar. En sen lunch! :)

Jag tror nog att jag vill köra på en mysig hemmakväll med älsklingen idag. Inte alls sugen på å gå ut å kolla på nån kase, det är kul några minuter :P Typ film, pizza, och glass ikväll. Det låter bra! Ska höra med älsklingen.

Vad ska ni göra då?
God morgon!

Tro det eller ej, men jag sov till 12.30 idag! Visst jag har varit uppe tidigare och gått på toa osv. Skönt att få sova ut så här länge (efter 12), det var inte igår man gjorde det ;) hihi.

Nu sitter jag och äter mackor och aprikoskräm med mjölk.

Tänkte ta och städa här hemma, det behövs verkligen! Annars vet jag inte alls vad som händer, älsklingen jobbar till 19!

Hur ska ni fira ikväll då?