HEJ DÅ SVERIGE OCH HEJ THAILAND!

Nu är vi snart klara! Älsklingen ska bara duscha och sen ska vi lämna katterna till mamma!
Det börjar pirra i kroppen nu ;) helt sjukt att vi ska åka, känns så overkligt! Men det ska bli helt underbart att få komma bort till sol och värme! jag kommer att skriva här inne på bloggen, när vi sitter vid en datorn, försöka lägga in så mycket bilder som möjligt, minst en vid varje inlägg! Roligt för er oxå att se bilder, hur vi har det osv. Kan bli tråkigt med bara text! Jag kommer även att gå in på min facebook, så vi kan hålla kontakten där oxå. Men annars så finns ju bloggen ;)

Melli håller på och nosar på ryggsäckarna, dom kanske känner på sig att nått ska hända idag! Tråkigt att inte se dom på 26 dagar :( Kommer sakna dom grymt mycket! Speciellt om kvällarna. Men jag har ju älsklingen ;) hihi!
Väskorna ser proppfulla ut, men det är dom knappast! Dom är mindre än halva packad. kläder för 7dagar!


Jag kommer inte skriva nå mer för idag, så fort älsklingen är klar så ska vi åka till mamma och lämna katterna, sen måste vi äta nått oxå. men vid halv 19 tiden åker vi till Arlanda, Sebastians bror kör oss dit! Och planet går 22.25! Tänk på oss då ;)

Ha det så bra allihopa! Det ska iaf vi ha :)
Puss och kram / Josephine och Sebastian!
God morgon!

Idag åker vi till thailand!!!
Natten tills idag har vart hemsk, jag har inte sovit ett dugg, helt sjukt. kunde verkligen inte sova! vart till och från helatiden, men vart vaken mest kan jag säga! jag tror jag är nervös! och trött som fan är jag nu! Får väl gå runt och vara trött idag så kanske jag kan sova ikväll/natt på planet.. men de kommer väl inte heller gå.. suck! kan vi inte spola fram tiden, jag vill inte flyga! För de första så kommer jag ha så himla ont i mina öron. de dära med tryck utjämning kan ju inte jag :( men har iaf två tuggummipaket med mig, så det borde jag klara mig på! haha!

Nä nu ska jag duscha!
Och sen fixa de sista inför resan!

Måste iväg med katterna oxå..

Kram kram, får ses om vi hörs innan jag drar. men kan ju skriva hejdå! ;)
Go kväll!

Nu har en till dag gått. Idag var jag med Sonia och Felix., vi gick ner på stan och fikade :) Sen va vi ute och gick.. Sen mötte jag upp Sebastian och sen gick vi hem till Pappa och Marita och sa hejdå till dom!
Sen har vi bara hållt på att fixa här hemma.. packat klart allt, fixat med musik till mp3n ;)

Nu är det inte många timmar kvar. Den här tiden imorgon sitter vi på planet ! hihi. spännande..

Jag packade nyss ner alla kattsaker som ska med hem till mamma ;) Mina små älsklingar, kommer sakna er!

Vi hörs imorgon, ska fortsätta att fixa med musik!

kram