god morgon.
nu har jag duschat och sitter här. va grymt svårt att somna i natt, vet inte varför men det har väl med allt som hänt at göra. ? men skönt iaf att jag ska jobba nu. najs! fixa en massa pengar osv :P hihi. hoppas allt är bra med er iaf och att ni har det bra ?!
jag orkar inte vara så jätte aktiv å skriva nu så jätte mycket längre.
det är dax att dra ett streck och gå vidare!
och jag kan säga det, det är super jobbigt att vara vaken så här tidigt iaf :P hehe.


igår åkte jag en sån där cool bil som man sitter på andra sidan i fram, man kär på höger sida och den som sitterbredvid sitter på vänster. fyfan va jag saknar sommaren 2007 nu, irland! och fort gick bilen iaf :D hehe

puss

sweet

ja då har man slappat hela dagen /kvällen. så det blir en dusch nu innan sängen kallar. för imorgon börjar jobbet. skönt med rutiner =)

ha det topp alla.

sweet

Hejsan!

kvällen igår va oxå lika rolig ;) började med att vi firade carro (brors tjej) som fyllde 23år. så va vi där och drack jag och min andra bror då och familjen. så körde vi nån shottsrace. fyfan. sen slutade det med att jag lilldanne, victor, bror gick till sebbe som hade festen igår. där va det jätte roligt. träffa massa folk och bara skratta ;) hehe. ja sen taxi ner till stan men då hade sebbe å tomas tappat bort sina nycklar. så de blev ingen krogen för oss så då letade vi bara efter nycklarna. tiden gick, jag mötte hanna vid maggis då vi köpte mat och vräkte i oss ;) mmh gott gott. idag kanske man inte är skit pigg, men men. det blir bara en inne kväll här med mig själv. jobbet kalla imorgon. skönt å få vanliga dagar ;) 10-19 imorgon då! vad gjode ni igår då? hade ni en lika bra kväll som jag hadde?
bilder kommer sen :D
kram på er.