Go kväll!

Vi kom nyss hem ifrån Viras farfar
. Har varit där en stund och firat honom eftersom han fyller år idag! Grattis :)

Älsklingen är ute och åker med Evon en sista gång innan han ställer av den :P Vira sitter här och leker och jag slog mig ner framför datorn en liten stund. När älsklingen kommer upp så ska vi sätta ihop Viras gåstol så hon får testa den lite innan hon ska sova. Sen ska vi äta mat och kika på film.

Imorgon är älsklingen ledig ;) Ska åka och kika på bilbarnstol. Fick ju lite bidrag nu så det är super bra! :D

Hoppas ni haft en bra helg?!
Det har varit tyst här i bloggen.
God morgon!

Det blev inge mer bloggande igår. Hade ju fullt upp hela dagen. Kom till lokalen vid halv tolv och var där och fixade allt. Tårtor, sallader, fixade allt i lokalen med bord osv. åkte hem vid tre och bytte om och skynda tillbaka. Kom till lokalen vid fyra igen då allt börja :P Blev lite stressigt. :P Men allt blev jätte bra.


När alla var samlade så hälsade vi dom välkomna och vi började med att äta sallad. Sen efter det när det hade börjat blivigt lite mörkt ute så gick vi ut och släppte upp ljusballonger för Vira. Mormor och morfar släppte upp en, farmor och farfar en och jag och Sebbe släppte upp en. Det blev jätte lyckat och jätte fint.

Sen gick vi in igen och gjorde klart allt för fikat. Pratade och tackade för alla som kom, berättade vad Vira har fått för namn, gav henne ett armband och sen var det varsegod för fikat :) Bjöd på cupcakes, kärleksmums, cookies och tårta. mmmh gott.

Sen blev det dax för pakeröppning. Vira fick en massa fint ;) Tack så jätte mycket!Tack för en sån lyckad dag för Vira igår. Var jätte roligt att så många kunde komma. Tack till alla som hjälpte mig. Sandra som hjälpte mig att fixa allt innan det börja och sen tack till alla som hjälpte mig att städa efter. Tack till Sonias familj som var kvar och hjälpte så vi kunde lämna lokalen städad. :D