Hej!

Idag sov jag och Vira till 11
. Fast vi var vaken en stund på morgonen, men vi mös i sängen och sen somnade vi båda om :)

Sen gick vi iväg till simskolan vid 12, gick tidigare så man hittade :P Så man inte behövde stressa osv. Men nästa gång så vet jag att man inte behöver gå så tidigt :P Räcker med halv 1. Vira tyckte att det var jätte roligt. Hon plaskade jätte mycket med händerna och bara njöt :) Va kul! Nästa gång är ju pappa med :)

Sen gick vi hem och Vira somnade i vagnen vid 14. Jag han sminka mig och hänga upp allt blött, sen mötte vi upp Viras mormor och gick ner på stan. Hon skulle köpa nått till Sigge som fyller år idag och sen gick vi runt och kika lite, men det va så mycket folk och så kallt så vi gick hem. Eller ja jag köpte ljus oxå :) Vira vaknade sen vid 16. Hon var ju helt slut efter simningen.

Nu kl 18 så slutar älsklingen :) Dom har ju öppet längre idag ju.

Kram

(Tidsinställt inlägg)

Denna söta fick Liam av oss och strumpor som passar. Han kanske kan ha den nu när det är jul ? :)
Synd att den inte fanns i större storlek, då hade Vira oxå fått en :)Hej!

Idag har vi varit i Skutskär på Wilmas dop
. Jätte fint och god fika :)
Wilma fick en tavla och sen en prinsessram(ej bild) som hon kan ha i sitt rum :)

När de va klart så åkte vi hem till Viras farmos som bor där ute. Lika bra att hälsa på :) Så vi var där i nån timma och sen åkte vi hem, har väl varit hemma i 40 min nu. Vi väntar bara på att pappa ska sluta och komma hem. Sen ska vi iväg till Viras kusiner och hälsa på :) Lilla Liam är ju 3 dagar nu!

Efter det så ska vi hem till min mamma en stund och fira Sigge som fyller på söndag. Så idag har vi gjort och kommer göra mycket. mamma som är trött nu :P hihi

kram