God kväll!

Hoppas att ni haft en bra helg?
Det har jag ;)

Igår var det Lördag och då åkte vi ut och solade med pappa och marita, och på kvällen så gick vi ut med sandra och hennes kille. trevligt :) Dock kom vi ut så sent, får bli tidigare en annan gång ;P
Idag var vi ute och solade i Engelstofta var där vid 12 och åkte hem vid 20 över 15. Då jag körde hem ;) övningskörde med pappa ;) wee va roligt det är, vill ha körkort nu! Sen åkte vi och köpte blomma till mamma och hälsade på henne och sen hem och duscha och fixa oss och sen ut och käka med sebastians familj, ankie (sebbes mamma) fix oxå en blomma av oss ;) Sen gick vi hem och hämta kattern och har vart ute och gått med dom i "skogen" här vid oss i 40 min, så himla söta! Jag tror dom gillar att vara ute och gå. sprang runt och skutta, lukta på alla olika blommor osv ;) Nu sitter vi här och kollar på tv och är trötta! Men skönt att vi har haft en händelserik helg ;) De gillar vi!

Kram.
Halloj!

Idag så åkte vi iväg till Älvkaleby ö och låg och solade! Pappa och Marita var där oxå, sen åkte vi till Maritas kompis som har fått barn. åh jag höll i en bäbis som inte ens är en vecka gammal, gud så söt den var ;) Gustaf! Så himla liten ;) Men han sov bara när jag höll honom :P

Sen åkte vi hem och suttit på balkongen och solat, har även käkat hamburgare å nå coola pommes ;) Inga vanliga utan med krydda på och mönstrade! typ :P Nu sitter man här och degar, orkar inte sitta ute i solen heller. Ikväll vet jag inte vad som händer, vet inte om vi skulle åka ut till Sandviken och kolla på crusing?!

Kram.
God morgon!

Hoppas att ni hade en bra fredag?

Det hade jag :) Vi gick hem till Jesper och började grilla och drack lite, jag drack inte ens öpp min vin flaska! Så för min del var det lugnt igår med alkohol ;) Sandra G kom hon oxå, så himla kul och gud vad magen har växt, så himla fin gravid mage! ;) Sen när kylan började komma så gick vi in och spelade gura, en/två killar spelade och vi sjöng så himla mysigt och kul.. När klockan blev 24-01 så bestämde dom sig för att gå till krogen, men då gick vi hem!

Vaknade nyss jag, så skönt att sova ut lite ;) Idag vet jag inte vad som händer, älsklingen är oxå ledig så vi ska bara njuta.. vara ute i solen :) Ikväll är det ju final i Robinson som man inte får missa!

Kram, hörs sen