Idag köpte jag och älsklingen en ny tv ;) Plus en ny soffa, fast den kommer om 6-8 veckor!
Skönt att man kan ligga i sängen på kvällarna och kolla på tv.. ikväll efter jobbet kommer jag ligga isängen istället för soffan :) weeho!

Näe nu ska jag göra min klar. börjar 17 idag och jobbar till 23, inventering!

kram
Bye bye, nu åker jag och jobbar!
Hoppas att denna dag går fort på jobbet så man kommer hem snabbt ;) Eller ja man kan ju hoppas på att tiden kan gå snabbt bara idag!! Skulle vara skönt att kunna lägga sig ner i soffan och bara njuta av livet :P

Igår efter jobbet så gick jag Sebastian och Jesper ut och käka och dom drack öl medans jag drack cola (japp ni läser rätt, cola..) Inte alls sugen på alkohol.. Sen kom Joel och Jespers tjej :) Trevligt vi satt och prata om allt möjligt! Idag flyttar Jesper och tjejen sin till Uppsala för att plugga :( Tråkigt, men vi ska komma ner dit på fest osv! Jag gick väl hem vid halv 11 tiden, lade mig i sängen och läste lite teori! Sebastian stanna kvar och kom väl hem vid halv 1 eller nått, exakt när jag höll på att somna :( suck!

Gick upp i en bra tidi idag, kunde inte sova nå längre, så gick och duscha vid kvart över 8 ;)

Näe nu ska jag cykla till jobbet!

Ha en toppen bra dag.
Kram
hejsan!

Det gick bra på jobbet igår. jobba 12-21.30!
Idag är jag ledig. så just nu sitter jag i sängen med datorn i knät!
tänkte kolla på en film nu sen gå upp och hitta på nått, förslag?
Älsklingen är på jobbet och jobbar, igår va han ledig men då jobbade ju jag :P hihi!!


jag förstår att ni tycker min blogg är tråkig just nu och att ni inte vill läsa den, men jag kan inte ta bort den heller och kan inte sluta skriva nå inlägg, därför kommer det nått då och då :) hihi.. finns inte så mycket tid till den och när jag är ledig vill jag göra annat än att bara blogga :P och när jag kommer hem på kvällarna så vill jag bara umgås med min älskling!

Sebastian, jag älskar dig och det vet du ;) Du är bäst!