Hejsan!

Jag vet att min blogg är lite tråkig just nu. Men tiden finns inte riktigt till heller..

Jag har nyss ammat lilla flickan som nu ligger och sover här bredvid mig i soffan..

Tidigare idag så gick jag och vira ner på stan med sonia och nathea. Gick runt och kika lite, hittade fortfarande inget. jag förstår inte varför det ska vara så svårt att hitta nått som duger.. för litet eller för stort, fel stil och passar inte alls mig.. suck! less jag blir. men som sagt, jag födde min dotter för 3 veckor sen så man kan inte tro att man ska vara super snygg i kroppen just nu heller. Det kommer..

på vägen hem så köpte jag jordgubbar. 18kr/lådan. BILLIGT! Det blev två för min del. Så tänkte äta lite jordgubbar ikväll.

Nu väntar jag bara på att älsklingen ska åka hem från jobbet så jag kan börja med maten.

Imorgon ska jag klippa och färga håret. Jippie! Undrar hur det blir och vad jag kommer få för hårfärg. ;) Jag vet nämligen inte än hur jag vill göra.
Nu har vi varit på en liten promenad sen var vi hos bvc och nu vi har även börjat tvättat här hemma. Härligt! Mammas lilla älskling hade ätit på bra och gått upp som hon skulle. Vilket är skönt, då vi slipper ersättningen. :)

Får se vad vi annars hittar på idag.. Skönt att jag har lånat en sele av Sonia så det är lättare att tvätta. Slipper man ta ner vagnen varje gång man ska till tvättstugan. Plus att Vira älskar att vara i selen, då hon kommer nära mig och får den närheten hon vill ha :) Jag tycker oxå det är jätte mysigt.. Ska köpa mig en egen sele snart. För nu vet vi ju att Vira gillar att vara i den. Så då ska jag köpa en riktig så man inte får ont i axlarna. För denna har inte det stödet som man behöver.