Hej!

Nu är jag hemma igen och sitter i soffan.
Det gick bra hos mvc, hjärtat slår på bra och den lever bra där inne. Sen så gick jag hem och då kom Sanna. Hon kom lite tidigare, vilket var bra så man slapp sitta hemma och vänta. Plus att vi fick mer tid till att prata. Skönt att träffa henne och roligt att prata om livet. Hur det har gått för oss båda osv. Jag som ska bli mamma osv. Hon ville veta allt! ;) Sen så följde jag med henne till Komvux, för hon skulle dit på möte. Efter det så åkte vi och käkade. Blev att vi hamnade på donken och satt kvar där i över två timmar. Bara prata om allt mellan himmel och jord! Härligt att prata med någon som tycker och tänker lika som en själv..

Nu tänkte jag luta mig tillbaka och läsa alla bloggar (haha, vilket liv) och bara slappna av. Är så trött och att jag har sovit dåligt i natt..God morgon!

Nu sitter jag här efter en skön dusch. Har även hunnit fönat håret. I natt har jag inte alls sovit nå bra alls. Har bara legat och önskat att man kunde gå upp. Så när klockan ringde så flög jag upp ur sängen. Hoppas verkligen inte att det ska vara så här fram tills barnet kommer. Både jag och älsklingen sover dåligt :( Vi måste få sova bra nu..

Vid 9.30 ska jag vara hos mvc. Mäta magen, och höra hjärtljudet ;)
Sen vid 11 så kommer Sanna hit på besök! Det var super längesedan jag träffade henne!

Vad ska ni göra idag då?


God kväll!
När älsklingen kom hem ifrån jobbet så var så gott som klar. Sen åt vi det framför tvn och efter det så har jag bara stått i köket och bakat.
Denna gång så blev det en Daimkaka! Åt det när jag och mamma var på kryddparty och den var så god så jag ville ha receptet på den. Dock blev inte min lila fluffig :(

Bakade mest för att jag ska ha nått att bjuda på imorgon när Sanna kommer på besök ;)


Någon som vill ha recept?