Hejsan!

Jag försökte skriva ett inlägg tidigare idag från älsklingens mobil, men funka ej..

Det har fortfarande inte kommit nån bebis som ni märker :P

Vi har spenderat våran dag hos mamma och sigge. Vi kom väl dit vid 14 och sen har vi bara slappat ute i solen. Jag hjälpte mamma att plantera blommor och sebbe tog upp lite maskrosor :P sen gick vi (jag och älsklingen) ut och gick med hunden. Försöka få ingång mig, eller få ut ungen! :P Sen har vi bara njutit av en ledig dag tillsammans i solen. Blev bjuden på grillat och bara njutit.

Nu sitter vi här i soffan och skönt att vara hemma. Snart kan man slappna av och förhoppningsvis sätts det igång. KAN JU HOPPAS!

vad har ni andra gjort idag då?


Hejsan!

Jag kunde somna om på soffan efter några ylningar.
:P Nu när jag vaknat så har det slutat.. Som ni skriver och som jag läst, så kan det ju hålla på i flera timmar/dagar innan det kommer någon bebis. Men kan ju hoppas att den vill komma snart..

Nu ska vi göra lite frukost och sen försöka hitta på nått.. Vid 13 så ska vi åka och fixa fyrhjulningsinställning (stava) på bilen. Sen är det väl bara att man ska röra på sig så mycket som möjligt.

Får ta trapporna några gånger idag igen ;)


Jag kan inte sova.. Jätte svårt. Har legat i sängen ett tag och haft ont i ryggslutet. Det vill verkligen inte sluta. Så nu gick jag upp och försöker tänka på annat.

Hur vet man om det är värkar? Alltså jag har grymt ont i ryggslutet till och från. Känns inte som nån foglossning. Förvärk eller förlossningsvärk?

Jag vill inte ställa mig i nån dusch heller, vill verkligen inte väcka älsklingen som är ledig och sover.. Vill inte få honom att tro att det är dax, så kanske det inte är det?!

Jag avaktar och ser...

NI SOM FÖTT BARN, Hur kändes era?