Halloj!

Idag har hade jag inte tid
att blogga nått innan dagis och jobb..

Slutade 16 idag. Åkte och hämtade hem gumman och sen var vi ute på baksidan en stund.
Nu sitter vi i soffan, eller Vira somnade till en stund.. Blir så när hon inte vill sova på dagis.. :/ Vet inte hur vi ska göra, för ibland orkar hon inte vara vaken tills läggning och ibland orkar hon. Har ni nå tips på vad man kan göra? För sova för natten kommer hon absolur inte att göra nu..

Älsklingen slutar nu och är hemma om ca 30 minuter. Jag tänkte ta och börja laga lite mat.. Får se vad det blir men nåt med falukorv iaf..

Hade fått en kommentar av någon Hanna (vet inte av vem, eftersom det varken fanns blogg eller email)..
Hanna hade iaf frågat om inte Vira hade slutat med napp..

Svar: Jo Vira hade slutat med napp. Det gjorde hon när vi var i Thailand, sen dess har hon verkligen inte alls velat ha, vilket vi tyckt varit bra. Nu 6månader senare så hittade hon den när hon var ledsen och nu vill hon ha den till och från.. När hon är lite trött eller ledsen eller bara mys i soffan. Visst får hon ha den om hon vill, kan ju inte tvinga bort det.. Men hon vet själv att hon inte behöver den egentligen. Hon säger själv att det är bebisar som har. Eller bebis och sen stoppar hon in den i munnen.. Bvc sa att det kan bara vara så här en period nu. När hon ser andra har det på dagis osv. En liten rolig sak bara.. Hon får inte ha den på dagis och när vi säger att hon ska lägga ifrån sig den så gör hon det. :) Men som sagt så är det rätt ovanligt att barn vill "börja" med napp igen. hehe. Vira har iaf den bara hemma ibland, väldigt sellan så du vet ;)

Här får ni en bild på min från igår ;)

3 kommentarer

Johanna

14 May 2012 18:34

Fina du<3

Johanna

14 May 2012 18:34

Fina du<3

Anonym

16 May 2012 15:09

vad har du gjort på bröstkorgen ?

Kommentera

Publiceras ej